top of page

 AAUP ARQUITECTES SLP

 

Jordi Romero Sabí, arquitecte urbanista, fundador i director d'AAUP ha estat dedicat de manera preferent a la planificació i la gestió urbanístiques, així com a la projectació de l’espai públic, en l’àmbit del qual ha rebut el European Prize for Urban Public Space 2012, pel projecte de restauració de les Bateries antiaèries del Turó de la Rovira a Barcelona.

AAUP és un equip pluridisciplinari en el qual hi formen part de forma regular o permanent en Jordi Romero, Guillem Gascón i Marta Bosch, arquitectes, Maurici Anglarill, advocat, Anna Torrella, economista, Eduard Soler, enginyer agrònom (Limonium  SLP), així com l'enginyeria Philae,  i altres professionals com geògrafs, geòlegs, etc.  i també estudiants en pràctiques d'aquestes matèries.

En Jordi Romero ha estat arquitecte municipal de Sant Vicenç dels Horts, Director de Serveis d’urbanisme de Santa Coloma de Gramenet, assessor urbanístic de Santa Coloma de Cervelló, Cap de l’Àrea d’urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Just Desvern. Des de 1983 ha dirigit el seu despatx professional dedicat al planejament i l’espai públic. Ha redactat els plans generals o POUM de municipis com Lleida, Tremp, El Campello, Elx, San Sebastian/Donosti, Creixell, Sant Bartomeu del Grau, Avià, Bellver, Alp, Isòvol, Llívia, Olvan, i La Coma i La Pedra, Copons, Pla del Penedès o Sant Pere Sallavinera. En l’àmbit del planejament territorial ha redactat el Pla director urbanístic de les Àrees residencials estratègiques (ARE) de l’Alt Penedès i Garraf o el Pla plurimunicipal de la Cerdanya (13 municipis).

A nivell de planejament derivat destaquen els plans i les modificacions de POUM per a l’ordenació i regulació urbanística dels càmpings dels municipis de Malgrat i de Blanes, situats al delta del riu Tordera. També ha redactat els plans urbanístics de les Cases Barates del Bon Pastor, de La Font de la Guatlla o el del Barri Gòtic Sud a Barcelona, com també l’ordenació del Port de Badalona, el Sector de Can Filuà a Santa perpètua de Mogoda, el barri de Can Serra a Manresa o l’ARE de la Plana-2 a Sitges. També ha redactat, entre d’altres, el PMU del Sector Can Traver de Bigues i Riells, el Pla especial de l’embassament de la Baells, el Pla especial urbanístic de la Torre del Remei, al municipi de Bolvir, el PEMU del Sector urbà de Sant Antoni de Vilamajor.  Especialista en gestió urbanística, ha redactat i aprovat, entre d’altres, els projectes de reparcel·lació del Sector del Port de Badalona o del Sector industrial de Sant Andreu de la Barca. Han redactat també els Catàlegs de masies i cases rurals del POUM plurimunicipal de la Cerdanya, i també els d’Olvan, Avià, La Coma i la Pedra, Sant Bartomeu del Grau, Vallcebre i Montcada i Reixac.

Pel que fa als projectes d’espai públic, cal destacar el Parc Central de Mataró (premi de la Triennal del Maresme), la col·laboració amb Massimiliano Fuksas (Roma) amb qui ha resultat guanyador, del Concorso Internazionale di idee per l’area ferroviària di Bari, Itàlia) i amb l’arquitecta paisatgista Imma Jansana (Restauració de la pedrera de la Vallensana a Badalona, Parc de la Mediterrània a l’antic abocador de Guixeres, urbanització del nucli antic d’Hostalric, o el ja esmentat projecte de restauració de l’espai públic de les Bateries antiaèries del Turó de la Rovira, Premi Europeu de l’Espai Lliure Urbà i seleccionat als premis FAD de 2012, Finalista a la XII “Bienal española de arquitectura y urbanismo 2013”, Silver Medal at International Domus Prize for Restoration. University of Ferrara, i seleccionat i exposat a la Biennale di Venezia el 2016 i a la Bienal de Buenos Aires 2017.

Altres projectes realitzats darrerament han estat l’arranjament del Carrer Alguer amb la implantació del funicular del Carmel, a la ciutat de Barcelona. Aquest projecte i l’anterior han estat seleccionats, també, a la Biennal Europea del Paisatge. També han realitzat el projecte d’urbanització del tram final del Passeig Marítim de Badalona, o els Jardins de Can Ferrer i la reurbanització de la Plaça de Vallvidrera, al Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, per a BIMSA.

En el camp de la docència, en Jordi Romero ha estat professor de la Càtedra d’Urbanística del Dr. Manel Ribas i Piera, i de cursos de Planejament Urbanístic per a l’Escola Sert, entre d’altres activitats acadèmiques a Catalunya, País valencià i Múrcia.

EXPERIÈNCIA EN PLANEJAMENT I GESTIÓ

 

 • Modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Antoni de Vilamajor. 2018

 • Modificació Puntual del PGOU en l’àmbit del polígon industrial el Vapor de Castellterçol. 2019

 • Pla de millora urbana de les Colònies Arquers de Cardona.2019

 • Redacció de la modificació del planejament en el Sector 1. GSHUA de la Diputació de Barcelona. En curs de redacció.

 • Directrius pel desenvolupament urbanístic del Sector Vallmorena II.

Redacció de les directrius pel desenvolupament urbanístic. GSHUA de la Diputació de Barcelona. Lliurat el 2019.

 • Avanç de Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Pere Sallavinera.

Redacció de l’Avanç de planejament. GSHUA de la Diputació de Barcelona. En curs de redacció.

 • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Pla del Penedès.

Redacció de l’Avanç de planejament. GSHUA de la Diputació de Barcelona. Aprovat inicialment l’octubre de 2018.

 • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Copons.

Redacció POUM de Copons. GSHUA de la Diputació de Barcelona. Aprovat inicialment el 7 de març de 2019.

 • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de La Coma i La Pedra. Ajuntament de La Coma i La Pedra. Aprovació definitiva 25 de gener de 2012.

 • Pla d’Ordenació Urbanística Plurimunicipal de la Cerdanya. Consell Comarcal de la Cerdanya. 2005-10. Aprovació definitiva  Text Refós 11novembre 2010.  Amb Imma Jansana, arquitecta

 • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Bartomeu del Grau. Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau. Aprovació definitiva Text Refós 23 novembre 2010.

 • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal d’Avià. Ajuntament d’Avià. Aprovació definitiva  Text Refós 26 gener 2011.

 • Pla Director Urbanístic Alt Penedès-Garraf. PDU de delimitació i ordenació de les Àrees Residencials Estratègiques de l’Alt Penedès i el Garraf. Institut Català del Sòl (INCASÒL). Aprovació definitiva 18 juny 2010

 • Pla d’Ordenació Urbanística municipal d’Alp. Ajuntament d’Alp. Aprovació definitiva 22 desembre 2010.

 • Pla d’Ordenació Urbanística municipal d’Olvan. Ajuntament d’Olvan. Aprovació inicial del POUM 25 d’abril de 2012

 • Pla d’Ordenació Urbanística municipal de Bellver de Cerdanya. Ajuntament de Bellver de Cerdanya. Aprovació Avantprojecte juliol 2012

 • Pla d’Ordenació Urbanística municipal de Llívia. Ajuntament de Llívia. Aprovació Avantprojecte agost 2012.

 • Pla d’Ordenació Urbanística municipal d’Isòvol. Ajuntament d’Isòvol. Aprovació Avantprojecte setembre 2012.

 • Projecte de Reparcel·lació del Sector 21 de Sant Andreu de la Barca. Conjuntament amb Maurici Anglarill, advocat. Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 2006-10. Aprovació definitiva 2011.

 • Pla Parcial del Sector SUD-5 La Capella, de La Seu d’Urgell. Grup Qualitat. Juny 2009

 • Pla Parcial del Sector PPU-8 Cant Traver, de Bigues i Riells. Ajuntament de Bigues i Riells. En tràmit.

 • Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament al sector “Torcidos Ibéricos” del municipi de Castellbell i el Vilar. Ajuntament de Castellbell i el Vilar. Aprovació definitiva setembre 2010

 • Concurs per a l’ordenació de l’àmbit del Centre Direccional “Prat Nord”. Consorci Prat Nord. Menció del jurat. 2009. Amb h+n+s / JDVDP / Taller d’Enginyeria Ambiental / J. Artigues,arq. / J.Henrich, arq.

 • Documents de planejament derivat i projecte d’urbanització de l’ARE de la Plana a Sitges. Institut Català del Sòl. Maig de 2008.

 • Modificació Puntual del Pla Intermunicipal Coordinador de La Cerdanya i delimitació del polígon La Cabaneta, de Ger. Ajuntament de Ger. Aprovació definitiva 4 de novembre de 2009.

 • Projecte de Reparcel·lació del PA2 del municipi de Santa Coloma de Gramenet. Amb Maurici Anglarill, advocat. Aprovat definitivament. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 2006.

 • Pla parcial Can Filuà. Institut Català del Sòl i Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Aprovació definitiva 2006.

 • Pla especial urbanístic per a la regulació volumètrica del Polígon A del Port de Badalona. Ajuntament de Badalona i Marina Badalona, SA. 2005-2006. Aprovat definitivament 2006.

 • Pla Especial de les instal·lacions de Leroy Merlin a Montigalà (Badalona). Enginyeria Greccat, SL. 2004

 • Estudi per a la millora de l’accessibilitat i la mobilitat interna del barri de Pedralbes Nord i Regulació dels usos no residencials. AA.VV. Pedralbes Nord / Ajuntament de Barcelona. 2004-2005

 • Pla Parcial del Sector Can Serra, Manresa. Conjuntament amb Enginyeria Greccat, SL. Immobiliària MS-MT, SL. Aprovació inicial juliol 2008

 • Modificació del PGM en el sector del Port de Badalona. Ajuntament de Badalona i Marina Badalona, SA. 2004-06. Aprovat definitivament.

 • Estudi de Detall 1 del sector 11 del Pla Parcial “El Pedró” de Sant Vicenç de Montalt (Maresme).  Santaestrapine, SL. 2004. Aprovat definitivament.

 • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Creixell. Conjuntament amb Maurici Anglarill, advocat, i Marçal Tarragó, economista. Ajuntament de Creixell. 2003-08. Aprovació Avanç de pla.

 • Projecte de Reparcel·lació del Polígon A del Pla Especial del Port de Badalona. Conjuntament amb Carles Pareja & Associats, advocats. Marina  Badalona S.A. i Ajuntament de Badalona. 2001-06. Aprovat definitivament.

 • Pla Especial de regulació del Sòl No Urbanitzable de L’Escala (Alt Empordà). Amb Enginyeria Greccat S.L. Ajuntament de L’Escala. 2002

 • Modificació del PGM al sector del Gòtic Sud de Barcelona. Amb Imma Jansana, arquitecta. Marçal Tarragó, economista. Maurici Anglarill, advocat. Foment de Ciutat Vella S.A. Aprovació definitiva 2003.

 • Pla Especial i MPGM al barri de la Font de la Guatlla a Montjuïc, Barcelona. Guanyadors del concurs obert d’idees. Amb Imma Jansana, arquitecta. Ajuntament de Barcelona. Sector d’Urbanisme. Aprovació definitiva 2003.

 • Modificació del PGM al sector de les Cases Barates del Bon Pastor. Guanyador del concurs obert d’idees. Col·laborador: Maurici Anglarill, advocat. Ajuntament de Barcelona. Aprovació definitiva 2002.

 • Pla Especial del Camí del Cementiri a Jafre (Baix Empordà). Jafre-2000 scp. 1999

 • Pla Parcial del Sector Ca1 Casavells (Corçà, Baix Empordà).Amb Tomàs Pou Viver, advocat. Ajuntament de Corçà i Habitatges de Casavells S.L. 1997-99. Aprovació definitiva

 • Pla Especial de Millora Urbana, Pla Especial de Reforma Interior i Projecte de Reparcel·lació del Polígon Industrial  de La Llagosta. (Vallès Oriental) Amb Jesús de la Torre, arquitecte. Ajuntament de La Llagosta. 1996

 • Projecte de desenvolupament residencial al Pla de Carat. Gavà-Castelldefels. Selecció de Barcelona per a la Trienale di Milano. Participació per invitació. Projecte publicat a Il Centro Altrove. Editorial Electa. Àrea Metropolitana de Barcelona, Escola d'Arquitectura de Barcelona. 1995

 • Pla Especial de Reforma Interior del Sector delimitat pels carrers Vic, Cadaquès, Onze de Setembre, Verdaguer i Caldes, de La Llagosta. (Vallès Oriental) Amb Jesús de la Torre, arquitecte. Ajuntament de La Llagosta. 1993

 • Pla Especial de l’avinguda de l’Onze de Setembre, El Prat de Llobregat (Baix Llobregat) ARR, arquitectes: Artigues, Roig, Romero. Ajuntament del Prat de Llobregat. 1993

 • Plans de Regulació dels Establiments de Concurrència Pública dels Districtes de Gràcia (1992), Les Corts (1993) i Sant Andreu (1994) Ajuntament de Barcelona. 1992-94

 • Pla General d’Ordenació d’Elx. Amb Urbanistes Associats S.A. Ajuntament d’Elx. 1983-86. Aprovat definitivament.

 • Pla General d’Ordenació de El Campello (Alacant). Amb Marçal Tarragó, economista. Ajuntament de El Campello. 1984-86 Aprovat definitivament.

 • Pla General d’Ordenació de Donosti / San Sebastian (Guipúscoa). Amb Urbanistes Associats. Ajuntament de Donosti. 1974-78. Aprovat definitivament.

 • Pla General d’Ordenació de Lleida. Amb Urbanistes Associats S.A. Ajuntament de Lleida. Aprovació definitiva 1979

 • Normes Subsidiàries d’Ordenació de Tremp (Pallars Jussà). Amb Urbanistes Associats S.A. Ajuntament de Tremp. 1977. Aprovat definitivament.

 

 

PROJECTES D’ESPAI PÚBLIC I PAISATGE

 

 • Projecte de reurbanització del Carrer Alfons el Magnànim. Barcelona. 

BIMSA   (Ajuntament de Barcelona). 2018-2019. Aprovat el 2019.

 • Estudis previs per a la reurbanització de la Plaça del Canòdrom. Districte de Sant Andreu. 

BIMSA   (Ajuntament de Barcelona). 2017. Lliurat el 2018.

 • Projecte de reurbanització dels Jardins de Can Ferrer. Districte de Sarrià- Sant Gervasi . 

BIMSA   (Ajuntament de Barcelona). 2017. Executat el 2018.

 • Restauració de les Bateries antiaèries del Turó de la Rovira. Barcelona.  Conjuntament amb Imma Jansana (JDVDP), arquitecta. Agència de Promoció del Carmel i entorns SA i BIMSA (Ajuntament de Barcelona). 2009-15

Premi Europeu de l’Espai Lliure Urbà 2012.

Seleccionat Premis FAD 2012.

Seleccionat Biennal Europea del Paisatge 2012.

Finalista a la XII “Bienal española de arquitectura y urbanismo 2013”.

Silver Medal at International Domus Prize for Restoration. University of Ferrara.

Durant 2014-2015 s’ha completat amb la restauració dels recintes de les Bateries antiaèries com espais museogràfics per al Museu d’Història de Barcelona.

Projecte seleccionat per al Pavelló espanyol de la Biennale di Venezia 2016.

 • Estudi d’alternatives per a la reurbanització de la Plaça de Vallvidrera.

BIMSA (Ajuntament de Barcelona). 2017. Lliurat el 2018.

 • Projecte d’urbanització de l’espai lliure de la zona hotelera del Port de Badalona.

Marina-Badalona SA. Ajuntament de Badalona. 2016.

 • Projecte d’arranjament i implantació d’ascensor inclinat al carrer Alguer, Barcelona. Amb Encarna Cortés, arquitecta, Agència de Promoció del Carmel i entorns SA. 2009. Seleccionat Biennal Europea del Paisatge 2012.

 • Projecte d’arranjament de l’espai públic esdevingut resultat de l’enderroc de les edificacions al carrer Alguer 33-35, Barcelona. Amb Encarna Cortés, arquitecta. Agència de Promoció del Carmel i entorns SA. 2010

 • Projecte d’urbanització del PAU-5 de les NNSS del municipi de Castellbell i el Vilar. Castellbell Residencial, SL. 2010.

 • Projecte d’urbanització del Polígon Industrial “La Gelidense” Amb Enginyeria Greccat, SL. Ajuntament de Gelida. 2009

 • Projecte de reurbanització del carrer Modolell, Barcelona. Amb Enginyeria Greccat, SL. Ajuntament de Barcelona. 2009

 • Projecte de reurbanització del carrer Sant Josep Oriol, Santa Coloma de Gramenet. Amb Enginyeria Greccat, SL. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet / Gramepark. 2009

 • Ordenació de l’àmbit del Centre Direccional “Prat Nord” al Prat de Llobregat. Amb: h+n+s Landschapsarchitectes - Jansana, de la Villa, de Paaw, arquitectes, SL - Taller d'Enginyeria Ambiental, SL - Jaume Artigues Vidal - Jordi Henrich Monrás. Consorci Prat Nord. Segona menció del Concurs. 2009

 • Projecte d'urbanització de la Plaça Sant Ignasi, a Manresa (Bages). Conjuntament amb Jaume Artigues, arquitecte. Ajuntament de Manresa. 2004-2008

 • Projecte d'urbanització de la Plaça Olimpo, a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Amb Enginyeria Greccat, SL. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 2004-05

 • Projecte del Parc de la Vallensana, a Badalona. Projecte de regeneració de l'antiga pedrera de la Vallensana. Conjuntament amb Imma Jansana, arquitecta, i Taller d’Enginyeria Ambiental, SLAjuntament de Badalona i Gestora Metropolitana de Runes, SA. 2004-2008

 • Projecte de Parc de la Mediterrània, a Badalona. Projecte de la restauració dels terrenys de l'abocador de Pomar. Conjuntament amb Imma Jansana, arquitecta. Àrea Metropolitana. Entitat de Medi Ambient. Ajuntament de Badalona. 2002-08. Seleccionat a la Biennal Europea del Paisatge 2008.

 • Projecte d'urbanització del centre històric d'Hostalric (La Selva). Conjuntament amb Imma Jansana, arquitecta. Ajuntament d'Hostalric. 2002-2005

 • Projecte d’urbanització del carrer Cervantes i Plaça de Josep Tarradellas. Amb Enginyeria Greccat, SL. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 2002-2005

 • Projecte d'urbanització  del Parc de la Guinardera. Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 2002-2005

 • Projecte d’Ordenació de l’Avinguda de l’Onze de Setembre, entre Av. Remolar i el carrer del Roure.  El Prat de Llobregat (Baix Llobregat).  ARR, Arquitectes, scp. Ajuntament del Prat de Llobregat. 2001-02

 • Parc Central de Mataró (Maresme) Primer premi del concurs d’idees (1995). Jordi Romero/ Jaume Artigues/ Miquel Roig. Inaugurat el 21 de maig de 2000.  Premi Primera Triennal del Maresme 2004. Ajuntament de Mataró. 2000

 • Ordenació del Carrer Gran i els Jardinets de Gràcia. Districte de Gràcia. Encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

EXPOSICIONS

 

 • 2017. Bienal de Arquitectura de Buenos Aires. Obra exposada.

 • 2016. Biennale di Venezia. Obra exposada al Pavelló d’Espanya.

 • 2014. Ferrara (Itàlia). Exposició dels projectes premiats al International Domus Prize.

 • 2013. Madrid. Matadero, Centro de creación contemporánea. Exposición de los proyectos de la Bienal española de arquitectura y urbanismo 2013.

 • 2013. Bari (Italia). Teatro Margherita. Mostra dei projetti vincitori del Concorso Baricentrale.

 • 2013. Paris.  Cité de l’Architecture et du Patrimoine. AAUP: Projectes guanyadors European Prize for Urban Public Space 2012.

 • 2013. Toulouse. Centre Meridional de l’Architecture et du Patrimoine. AAUP: Projectes gua­nya­dors European Prize for Urban Public Space 2012.

 • 2012. Medellín (Colòmbia). Centro de Desarrollo Cultural de Moravia. AAUP: Projectes gua­nya­dors European Prize for Urban Public Space 2012.

 • 2012. 7th European Biennial on Landscape Architecture. Projectes AAUP seleccionats i exposats: Bateries del Turó de la Rovira i Funicular del Carmel.

 • 2011. Projectes exposats a  Barcelona Direccions, Ajuntament de Barcelona. Edifici Disseny HUB Barcelona.

 • 2009. Treballs del concurs d’idees per a l’ordenació de l’àmbit del centre direccional ‘PRAT NORD’ al Prat de Llobregat.

 • 2009. Treballs del concurs d’idees per a l’ordenació de l’àmbit del centre direccional ‘PRAT NORD’ al COAC. Barcelona.

 • 2008. “Tempesta & ímpetu”  COAC a la V Biennal del Paisatge. Barcelona.

 • 2006. “Paisatge: producte/producció”  COAC a la IV Biennal del Paisatge. Barcelona.

 • 2004. “Barcelona in Progress” Forum de les cultures 2004. Barcelona.

 • 2003. “Només amb natura”  COAC a la III Biennal del Paisatge. Barcelona.

 • 2002. “Jardins Insurgents”  COAC a la II Biennal del Paisatge. Barcelona.

 • 1996. “BCN contemporània 1856-1999" CCCB, Barcelona, novembre-desembre

 • 1996. “Homo Ecologicus”. Per una cultura de la sostenibilitat.” Fundació Joan Miró. KRTU. Barcelona. Febrer  1996

 • 1995. “Il Centro altrove”, setembre. Edifici de la Triennal. Milà.

 • 1988. “Barcelona 92”. Barcelona. Ajuntament de Barcelona, primavera 1988.

 • 1987. “Urbanisme a Barcelona. Plans cap al 92”. Barcelona.

 

 

PUBLICACIONS

 

 • Unfinished. Catálogo Pabellón español Biennale Architettura di Venezia 2016.

 • Inflexión/ Turning Point. Catálogo XII Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo. 2014

 • Projectes (Ascensor inclinat carrer Alguer) a la revista Paisea núm 024. 2014.

 • Projectes publicats a RECLAIM, número especial de la revista a+t. 2012.

 • Projectes publicats a: El Carmel, 30 anys de progrés. Un barri de gent lluitadora. Desembre 2010. Ajuntament de Barcelona / Agència de Promoció del Carmel i Entorns, SA.

 • Planejament publicat a: Les àrees residencials estratègiques ARE. Novembre 2010. Generalitat de Catalunya / Departament de Política Territorial i Obres públiques.

 • Projectes publicats a la revista: INDE Informació i Debat. Juny-Juliol 2009. Col.legi d’Arquitectes de Catalunya COAC.

 • Projectes publicats a la revista: Quaderns d’arquitectura i urbanisme. Primavera 2009. Col.legi d’Arquitectes de Catalunya COAC.

 • Projectes publicats a la revista: INDE Informació i Debat. Maig 2008. Col.legi d’Arquitectes de Catalunya COAC.

 • Projectes publicats al llibre: Tempesta &  ímpetu. 2008. V Bienal del Paisatge

 • Projectes publicats al llibre: Paisatge: producte/producció. 2006. IV Bienal del Paisatge.

 • Projectes publicats al llibre: Habitatge públic a Barcelona 1991-2005. L’aportació del Patronat Municipal de l’Habitatge. Ajuntament de Barcelona. 2006.

 • Projectes publicats al llibre: Barcelona In Progress, catàleg de l’exposició. Fòrum 2004. Ajuntament de Barcelona. Ed. Lunwerg. 2004.

 • Projectes publicats al llibre: Només amb natura. 2003. III Bienal del Paisatge.

 • Projectes publicats al llibre: Jardins Insurgents. 2002. II Bienal del Paisatge.

 • Projectes publicats a Diseño de la Ciudad. nº 33. Abril 2002.

 • Projecte per a la Triennale di Milano publicat a “Projecte Perifèria Barcelona”. Laboratori d’Urbanisme de Barcelona. UPC. 1998.

 • Projectes publicats al llibre: Barcelona: La segona renovació. Ajuntament de Barcelona. 1996

 • Projectes per a la Triennale di Milano publicat a “Il Centro Altrove”. Electa. 1995.

 • Projectes publicats en les revistes AU nº 20 (Arredo Urbano. Roma) i Utopica (Venezia)

 • Co-Autor del llibre:  Manual de Servicios Municipales. CEUMT. 1982.

bottom of page